Cea mai profitabilă carieră din CEO

Cariera Lupoaia este cea mai bună din ţară, a declarat directorul EMC Motru Vasile Râbu. Acesta a spus că la această carieră sunt îndepliniţi toţi indicatorii şi că este profitabilă. Directorul Carierei Lupoaia, Vasile Creţan, a adus argumente.

Directorul de la EMC Motru Vasile Râbu a declarat ieri că exploatarea minieră Lupoaia este cea mai mare din ţară şi că rezultatele sunt foarte bune. Afirmaţia a fost susţinută de directorul exploatării Vasile Creţan. Acesta a menţionat că frontul de lucru al unităţii miniere va fi extins. Creţan a declarat că se fac studii şi demersuri pentru extinderea în satul Lupoiţa, de unde vor fi strămutate 91 de gospodării şi vor fi achiziţionate peste 800 de hectare de teren. „Cu această extindere perioada de viaţă a carierei va creşte cu 10-12 ani“, a mărturisit directorul Vasile Creţan.     

Cât despre investiţii în carieră, acesta a declarat că în 2013 va fi modernizat un flux tehnologic.  

Exploatarea minieră Lupoaia are în acest moment un stoc de cărbune de 135 mii de tone, iar capacitatea unităţii este de 13-14 mii de tone pe zi. Creţan a mai spus că activitatea merge foarte bine şi că nu este rost de şomaj tehnic sau disponibilizări.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: