Ceasul potrivit pentru weekend

Alegerea ceasului pentru weekend nu ar trebuie să fie ceva atât de complicat, dar este bine să ții cont de evenimentele și activitățile la care participi.

În cazul în care te-ai decis să faci mișcare în aer liber, nu este neapărat nevoie de o piesă formală sau statement. Ia în considerare un model-hibrid care combină partea sport cu un aspect atractiv și actual.

De asemenea, poate că ar trebui să te îndrepți și către o piesă de tip smartwatch care are multe funcții utile, cum ar fi afișarea kilometrilor parcurși sau a pașilor făcuți, calcularea caloriilor consumate, a nivelul oxigenului din sânge sau rata bătăilor inimii, dar și elemente de wellbeing sau nutriție. În acest caz, te poți bucura și de mai multe tipuri de display, dar și de curele din silicon sau textil, în diferite nuanțe. Mai trebuie doar să îl sincronizezi cu sistemul de operare al telefonului pe care îl folosești.

Ca să ai outfit-ul complet, mai ai nevoie de un trening sau pantaloni sport, tricou, un hanorac și o pereche de adidasi Nike pentru barbati, iar pe cap poți pune o șapcă.

Alege un model de pantofi cu o talpă suficient de groasă, care să ofere flexibilitate, confort și aderență când pășești. Chiar dacă îți place foarte mult un model, nu îl alege doar din considerente fashion, iar dacă te strâng sau sunt câtuși de puțin inconfortabili, renunță la ei în favoarea unora care urmează linia piciorului, lăsând suficient spațiu atât în lungime, cât și pe lățime.

Dacă te vezi cu prietenii, poți alege o variantă de ceas mecanic, fie automatic, care se încarcă prin mișcarea naturală a mâinii, fie manual, care se întoarce zilnic. Cele automatice sunt mai costisitoare și trebuie să le acorzi o atenție specială. Ai grijă să le porți zilnic, pentru că, deși au o rezervă de timp, se opresc dacă nu le folosești. În plus, o dată pe an ar trebui să le duci pentru o mică verificare. Ca să menții un balans continuu, atunci când alegi să nu îl porți pentru o perioadă de timp, ar trebui să-ți cumperi un dispozitiv care îi asigură mișcarea fără întrerupere. Este ideal să optezi pentru unul de la brandul de la care ai luat și ceasul, pentru a fi sigur că asigură rotațiile necesare.

Atunci când vrei un ceas care să arate bine, dar nu te interesează foarte tare mecanismul interior, optează pentru unul Quartz. Bineînțeles, acest tip este mut mai accesibil și îl poți schimba chiar și la câțiva ani cu un model nou și interesant. Este mult mai precis, iar durata lui de viață este mult mai mare, iar asta se datorează bateriei pe care o poți schimba chiar și la 2-3 ani.

Vizualizări: 1,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: