Ceasuri bărbătești care merită atenția oamenilor cosmopoliți

Cu siguranță, să fii în tendințe este o sarcină provocatoare. Stilul de viaţă cosmopolit este unul complex, punând accent pe aspect și imagine. Domnii ce apreciază avantajele acestui curent trebuie să acorde atenţie tuturor elementelor, de la calitatea hainelor achiziţionate şi stilizarea articolelor vestimentare la detaliile legate de accesorizare.

Se acordă maximum de importanță accesoriilor. Se aleg ceasuri bărbăteşti expresive realizate de brandurile celebre, curele din piele şi brăţări cu personalitate și genți din piele expresive pentru a se completa ținute cu stil. Deoarece ceasurile sunt  accesorii care desăvârşesc outfiturile create în stil cosmopolit - urban ne-am propus să analizăm câteva condiţii pe care acestea trebuie să le îndeplinească.

 

Sursa de imagine: Ilya.K / Shutterstock.com

Sunt creații ale brandurilor celebre

Ceasurile create sub egida brandurilor consacrate sunt, fără îndoială, etaloane pentru bun gust şi stil, deci răspund perfect solicitărilor celor ce apreciază stilul modern cosmopolit. Un ceas Fossil autentic, este cu siguranță, o piesă potrivită ce completează stilizările cu pantaloni de stofa pulovere elegante şi paltoane moderne, însă la fel de uşor desăvârşeşte un outfit incendiar cu blugi bleumarin, pantofi brogue şi cămăşi cadrilate. Din categoria ceasuri de efect nu pot fi excluse cele create de firmele consacrate: Aviator, Gucci, Certina, Swiss, Hugo Boss, Gant, Tissot. Toate piesele create sub egida acestor nume au mecanisme durabile, finisaje premium, design distins şi funcții numeroase ce câștiga încrederea utilizatorilor de toate vârstele.

Au aspect modern

Ceasurile bărbăteşti potrivite curentului cosmopolit au design modern, se evidenţiază datorită aspectului excentric şi a materialelor de înaltă calitate utilizate pentru realizarea cadranului a geamului, braţării şi a mecanismului. Fie că sunt selectate ceasuri mecanice, automate sau variantele cu încărcare solară, toate sunt alegeri optime pentru a pune în valoare acest stil.

 

Sursa de imagine: bump23 / Shutterstock.com

Vin cu funcții ce permit monitorizarea stilului de viaţă

Multe dintre ceasurile moderne sunt adevărate gadgeturi, vin cu funcții bluetooth sau alte soluții de conectivitate ce permit conectarea acestora la dispozitivele inteligente şi au integrate funcții ce permit orientarea în spaţiu şi monitorizarea stilului de viaţă. Aceste accesorii pe lângă aspect distins au şi rezistenţă ridicată, deci loviturile accidentale sau scăparea  acestora pe covoare cu păr scurt nu lasă urme.

Vizualizări: 1,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: