O actriţă din Târgu Jiu îşi caută salvatorii: Sunt nişte eroi!

Monica Sfetcu, actriţă a Teatrului Elvira Godeanu din Târgu Jiu, a trecut printr-un moment de cumpănă la mijlocului lunii noiembrie. Actriţa a căzut într-o gură de canal din zona 9 Mai, accidentându-se grav. Câţiva tineri i-au sărit imediat în ajutor, iar Monica Sfetcu încearcă acum să afle cine sunt aceşti „eroi”.

Monica Sfetcu le-a povestit prietenilor şi cunoştinţelor, pe reţelele de socializare, despre întâmplarea nefericită prin care a trecut în data de 13 noiembrie. Actriţa a spus că într-o seară, în timp ce se deplasa pe strada Olari din Târgu Jiu, a căzut într-un canal.

Nişte tineri au ajutat-o, iar acum actriţa vrea să-i identifice pe salvatori. „Trei tineri, care întâmplător se aflau acolo, m-au scos imediat, înainte ca povestea să devină tragică. Din cauza şocului, nu am avut inspiraţia să-i întreb cum îi cheamă. Ştiu doar că doi dintre ei au terminat Liceul de Arte «Constantin Brăiloiu», la clasa de muzică, acum un an sau doi. Nu mai reţin exact. Pentru mine, ei sunt nişte eroi. Vreau să-i cunosc şi să le mulţumesc personal, aşa cum se cuvine. Încercarea mea discretă de a-i găsi a eşuat. De aceea apelez la ajutorul vostru, dragi prieteni”, a scris Monica Sfetcu pe Facebook.

Nu am reuşit să vorbim cu Monica Sfetcu, însă persoane apropiate spun că actriţa încă nu s-a recuperat după incidentul de atunci. Actriţa s-ar fi ales cu leziuni grave la picioare, dar şi la stern. Canalul ar fi avut capac, însă nu era închis cum trebuie.

Vizualizări: 4,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: