Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cel mai bun documentar, lansat la Tismana

Cel mai bun film documentar realizat vreodată despre Munții Carpați a fost prezentat joi în premieră la Tismana, acolo unde are loc Gala ariilor protejate. Filmul a fost realizat de WWF România şi prezintă animale şi plante rare. Joi a avut loc la Tismana şi Festivalul castanului.
Filmul prezintă animale și plante rare. Românii vor descoperi scorpionii care trăiesc în munții noștri, râși, capre negre, păsări delicate și cocoși de munte colorați. Filmul scoate în evidenţă importanţa conservării sălbăticiei pentru comunităţile locale punând accent pe activităţile bazate pe folosirea resurselor naturale care pot să genereze beneficii economice în mod sustenabil, arată reprezentanții WWF. (A.A.)

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: