Cel mai frumos cadou pentru copiii pasionați de mașini

Dacă aveți în familie un micuț pasionat de mașinile de mare viteză, atunci cel mai frumos cadou pe care i-l puteți face până la vârsta de 10 ani este o mașinuță electrică. În articolul de azi vă vom vorbi despre funcțiile acestor jucării pentru ca dumneavoastră și partenerul să puteți alege mașinuța perfectă.

            Mașinuțele electrice sunt jucării pentru copii de dimensiuni mai mari decât mașinuțele teleghidate sau jucăriile obișnuite. Cu un astfel de cadou, micuțul familiei se va putea plimba prin parc sau prin curtea proprie fără griji, timp în care dumneavoastră îl puteți supraveghea în liniște. O astfel de jucărie vă va ajuta prichindelul să-și dezvolte abilități precum: orientarea în spațiu, vigilența și dexteritatea, simțul direcției și coordonarea corpului cu mișcările mașinii și, de asemenea, îl va ajuta să se bucure de o experiență de șofat cât mai reală. Acest tip de jucării vine cu două pedale, pentru accelerație și frânare și cu o telecomandă ce poate controla mașinuța de la distanță. Având telecomanda la dispoziție, părinții vor fi mai calmi și astfel, îl vor ajuta pe micuț să evite orice accident sau eveniment nefavorabil. Este indicat să aveți telecomanda cu dumneavoastră pe toată durata în care copilașul se distrează, pentru a-l feri de pericole neprevăzute. Nu uitați să o încărcați sau să folosiți bateriile indicate pe cutie, pentru o experiență cât mai fluidă. În continuare, vrem să vă prezentăm și câteva funcții ale mașinuțelor electrice, pentru a vă ajuta să le înțelegeți mai bine scopul. Să începem!

·       Funcții

Mașinuțele pentru copii vin cu funcții precum: muzică și claxon, lumini și comutator de viteze. Unele modele moderne și inteligente au borduri multifuncționale ce oferă posibilitatea de conectare Mp3 sau USB, pentru ca prichindelul familiei să se bucure de muzica preferată tot timpul. De asemenea, pe volanul mașinuței, copilașul va găsi și un claxon încorporat. Ce poate fi mai amuzant decât să vă vedeți copilul cum se distrează claxonând până și cățelușii ieșiți la plimbare? Însă stați fără griji, atât claxonul cât și muzica nu vor ajunge la un volum deranjant. Boxele găsite în mașinuță au putere mică, așa că nu vor deranja cumplit. Cât despre lumini, există astfel de jucării ce vin cu faruri speciale montate frontal și la spate. Nici aceste lumini nu sunt disruptive și pot avea fie culori calde, fie reci. Luați în considerare preferințele micuțului și alegeți modelul potrivit. Cu ajutorul luminilor, acesta se va putea bucura de o cursă cu mașina chiar și la apusului soarelui. O altă funcție folositoare este și comutatorul de viteze. Având un motor cu putere mică, de maxim 3 cai, ce nu ajunge la viteze mari, o mașinuță cu schimbător îl va face pe copil să simtă că șofează cu adevărat. Poate selecta poziția D (drive) pentru a merge în față; poziția P (parking) pentru a parca; sau poziția R (rear/reverse) pentru a da cu spatele. Abilitățile pe care și le va dezvolta în copilărie îi vor fi de folos la adevăratul examen auto, din viitor. Acum că ați aflat principalele funcții de care dispun aceste jucării, haideți să vă enumerăm și câteva caracteristici.

·       Caracteristici

Mașinuțele electrice au caracteristici precum: centură de siguranță, portiere care se deschid și loc de depozitare sau portbagaj. Deci stați fără griji, copilașul dumneavoastră va fi întotdeauna protejat dacă poartă centura de siguranță. Aceasta este gândită și proiectată exact ca o centură de mașină reală, ce va sta bine strânsă pe corpul șoferului. Portierele care se deschid reprezintă un alt avantaj al mașinuțelor. Majoritatea nu au deloc uși, însă modelele care dispun de ele vor fi, evident, mai atrăgătoare. Ele oferă și un plus de siguranță, nelăsând copilul să cadă pe o parte la viraje. Deci este o caracteristică de luat în considerare înainte de achiziție. Mai există și mașinuțe cu portbagaj. De dimensiuni mici, bineînțeles, însă la fel de folositoare, portbagajele pot păstra în siguranță apa sau sandviciul preferat al copilului, un hanorac pentru serile răcoroase, sau chiar plușul mult îndrăgit. Totodată, o ultimă caracteristică ce merită menționată este și numărul de locuri. Majoritatea mașinuțelor de acest tip vin cu un singur loc, însă modelele mai mari pot avea chiar și două locuri. Astfel, copilul se va putea distra cu prietenii, tot timpul.

            Acum că ați aflat toate caracteristicile mașinuțelor pentru copii, nu vă rămâne decât să alegeți dintre modelele clasice, de curse, sau off-road tip ATV pentru a face cadoul perfect. Nu ezitați să navigați mediul online ca să profitați de cele mai atrăgătoare oferte. Happy shopping!

Vizualizări: 1,516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: