Ricky Martin divorțează de soț

Ricky Martin (51 de ani) și Jwan Yosef (38 de ani) au transmis o declarație comună în urmă căreia au anunțat că divorțează, după șase ani de căsnicie.

„Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați. Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”, au transmis cei doi, pentru People, conform cancan.ro.

Artistul și fostul partener au împreună doi copii, o fată și un băiat. Celebrul artist mai are doi copii, care s-au născut în anul 2008, printr-o mamă surogat și care se află tot în grija lui.

Ricky Martin și-a dezvăluit orientarea sexuală în 2010. „Aceşti ani de reflecţie m-au făcut mai puternic şi mi-au reamintit că acceptarea trebuie să vină din interior şi că acest tip de adevăr îmi oferă puterea de a obţine emoţii despre care nici măcar nu ştiam că există”, a spus el atunci.

Vizualizări: 2,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: