Petrecere de nuntă într-un loc de poveste pentru Smiley și Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, în preajma familiilor și a apropiaților dragi. Pentru ca acest eveniment să fie unul de neuitat, Gina și Smiley au ales locația pentru petrecerea de nuntă cu câteva luni în urmă.

Gina Pistol și Smiley au devenit soț și soție sâmbătă, 27 mai iar cei doi au decis să facă și cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi.

 „Da, cununia civilă și cea religioasă vor avea loc în aceeași zi. Firește că am emoții, de aceea nici nu vreau să dau prea mult detalii despre nuntă. Dar promit că am să povestesc după aceea”, a declarat Gina Pistol.

Pe rețelele de socializare, vedeta de la Antena 1 și-a ținut la curent fanii cu toate pregătirile pentru nuntă și a publicat primele imagini cu ea în rochie de mireasă.

Gina a mărturisit că va purta două rochii de mireasă, dar a preferat să fie mai discretă în ceea ce privește restaurantul unde își va primi invitații la nunta cu Smiley.

Cât despre locația pentru petrecerea de nuntă, vedeta de la Antena 1 și celebrul solist au ales să facă petrecerea de nuntă la Palatul Snagov, într-un cadru desprins din poveste. Gina Pistol și Smiley și-au dorit enorm să facă nunta pe malul lacului, în natură. Toate detaliile au fost puse la punct de Gina Pistol, ajutată bineînțeles de un organizator de evenimente. La nunta anului erau așteptați în jur de 200 de invitați, aleși de cele două vedete.

În ceea ce privește localul ales, acesta a fost unul simplu și discret. „Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”, au dezvăluit surse din preajma Ginei Pistol.

Galerie foto






Vizualizări: 1,433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: