FOTO: Emi de la Noaptea Târziu s-a căsătorit! Mesaje ironice din partea colegilor de scenă!

Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui, Mădălina au spus cel mai important „Da!” din viața lor. După 3 ani de relație, cei doi s-au căsătorit civil. Pe contul său de Instagram, Emi a ținut să împărtășească cu fanii două imagini de la cununia civilă, care au fost însoțite și de un mesaj plin de iubire pentru jumătatea sa.

„Am făcut-o și pe asta! Love all my family and friends sau como se dice! Sper sa fiu un soț așa cum meriti si sa imi simți cat mai puțin defectele! Te iubesc!”, este mesajul postat Emi de la Noaptea Târziu, pe Instagram.

În stilul caracteristic, urările din partea colegilor de trupă nu au întârziat să apară.
„Mi s-a însurat băiatu’ dar e pe mâini bune! Oricum nu pierde mare lucru…sanchi -1 la bere…loc liber! Caut tovarăș serios și cu chef de băut oricând!”, a spus Cuza, pe Instagram.

„E oficial, unul din „ăia 3 de la Noaptea Târziu” a spus „DA”. Felicitări, dragilor! Casă de piatră. Eu…tot #singurCuc”, a transmis artistul, tot pe Instagram.

Pe lângă faptul că fac parte din una dintre cele mai de succes trupe din România, pe Cuza, Emi și Cucu îi leagă și o frumoasă prietenie. Stă drept dovadă faptul că într-un moment atât de important din viața lui Emi, ceilalți doi membri ai trupei au fost prezenți.

Vizualizări: 2,935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: