Cel mai nou sport poate fi practicat și la Târgu Jiu

Fenomenul numit „Teqball” a sosit și la Târgu Jiu! Cel mai nou sport al cărui ambasadori sunt Ronaldinho și Figo, la nivel mondial, sau Eric de Oliveira, în România, poate fi practicat începând din 14 august în Complexul Dolce Vita din Parcul Central, Târgu Jiu.

Teqball se aseamănă cu tenis cu piciorul, dar se joacă la o masă curbată, fiind mult mai spectaculos. Se poate juca unu contra unu, doi contra doi și chiar trei contra trei. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul oficial al Teqball România: www.teqball-romania.ro

Două detalii importante care fac din acest sport unul extrem de spectaculos. Folosind ideea simplă a unei mese curbate, a fost creat un sport care se poate practica oriunde, oricând și de către oricine, indoor sau outdoor, indiferent de vârstă sau de gen. Este ideal pentru a fi practicat atât de sportivii amatori, cât și de cei profesioniști.

Teqball-ul are cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, acumulând o masivă popularitate la numai 3 ani de la apariția sa. La nivel mondial, TEQBALL are ambasadori de marcă, ex-jucători de fotbal, precum Ronaldinho, Luis Figo, William Galas, Christian Karembeu, Carles Puyol sau Robert Pires, dar și promovări cu echipe de fotbal precum Barcelona, Manchester United, Chelsea sau Brazilia.

Pentru moment, rezervările se pot face în intervalul luni-vineri, între orele 10:00-18:00, dar și sâmbăta-duminica, între orele 10:00 și 19:00. Masa va fi amplasată pe terenul sintetic din incinta Bazei Sportive Dolce Vita.

Costul de închiriere al mesei este de 50 lei/oră.

Vizualizări: 2,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: