Cele mai bune mărci de fond de ten pentru pielea ta

O rutină dedicată de îngrijire a pielii ajută cu siguranță la păstrarea unui ten luminos și frumos, dar uneori un fond de ten foarte bun este eroul din spatele unei străluciri impecabile a feței.

Fondul de ten a parcurs un drum lung în timp, iar formulele din ziua de astăzi au reușit să creeze o bază de machiaj extrem de bună. Fie că ești în căutarea unei acoperiri complete sau a unui fond de ten cu aspect de „no make-up”, aceste fonduri de ten te vor face să te simți încrezătoare în pielea ta.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid

Acesta este un fond de ten preferat de oamenii care comandă de pe internet, un fond de ten ce poate fi comandat de pe emag. Aceștia laudă gama variată de nuanțe (are 40 de opțiuni) și abilități precum faptul că durează foarte mult și că netezește pielea. Chiar dacă are un finisaj mat și va ascunde rapid petele, acest fond de ten nu-ți va face fața să arate ca o tencuială. În plus, este foarte accesibil.

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk

Dacă banii nu sunt o problemă pentru tine, acesta este cel mai bun fond de ten pe care îl poți cumpăra. Este catifelat, neted, se amestecă perfect cu pielea, nefiind deloc lipicios și face ca fața să arate destul de perfectă într-un fel natural, bine hidratat. Deși este folosit în mod regulat de către artiștii de make-up pentru aparițiile pe covorul roșu, acest fond de ten este surprinzător de infailibil și pentru restul dintre noi.

Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r

Formula acestui fond de ten se simte ușoară pe piele, dar funcționează bine, lăsându-ți întreaga față cu un finisaj moale, mat, aerisit, toată ziua. De asemenea, acest fond de ten este disponibil într-un număr suprinzător de mare de nuanțe: Pro Filt’r vine în 50 de nuanțe diferite, deci nu trebuie să te mulțumești cu ceva „suficient de potrivit” pentru tenul tău.

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing SPF 30

Acest fond de ten este confortabil, flexibil și se topește pe piele, având aspect lichid și este atât de confortabil și răcoritor încât îl poți purta toată ziua fără probleme. Poți purta cu ușurință acest fond de ten toată ziua: are SPF pentru când soarele este încă puternic și o strălucire cu aspect proaspăt, care va fi încă acolo când soarele a apus.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Mămicile au iubit acest fond de ten clasic de când a debutat în 1997. De atunci până în prezent, compania a făcut formula acestui fond de ten mai bună, adăugând o gamă extinsă de nuanțe (56 de nuanțe și încă se adaugă). Nu conține ulei, este mat și se amestecă ușor. Recenziile îl laudă pentru că arată extrem de impecabil pe pielea mixtă / grasă. Se zvonește că ar dura 24 de ore, deci ar trebui să acopere cu ușurință ziua de muncă și nu numai.

ILIA True Skin Serum

Ingredientele pentru îngrijirea pielii din acest fond de ten (extract de frunze de aloe, ulei de jojoba, mastic) susțin afirmațiile fondatorului Sasha Plavsic că îngrijirea tenului este o muncă grea. Formula sa lichidă, care vine în 18 nuanțe, este mai bună pentru cei care preferă o acoperire ușoară până la medie, dar este ușor de construit dacă ai nevoie de mai mult sau vrei mai mult.

Kosas Tinted Face Oil

Dacă îți iubești uleiul de față, dar vrei să aibă și o nuanță mică, produsul tău de vis este chiar aici. Singurul ulei de față colorat de pe piață pe care îl cunoaștem face ca pielea să se simtă catifelată și chiar să anuleze roșeața. Este ideal pentru minimalistii frumuseții care nu doresc o rutină complicată și vine în 16 nuanțe.

CHARLOTTE TILBURY Airbrush Flawless Longwear

Acesta este fondul de ten îndrăgit pe scară largă de cei care doresc ca pielea lor să arate ca din altă lume. Acesta nu este un fond de ten ușor - va acoperi complet fiecare por, indiferent dacă are sau nu o pată. Dar formula groasă se simte destul de lipsită de greutate și este ușor de amestecat. Îți va face pielea să pară filtrată și vine în 44 de nuanțe.

Clé de Peau Beauté Radiant Fluid

Dacă vrei un fond de ten pe care bunica, mama și mătușa ta îl vor iubi, acesta este alesul. Acțiunea moale de estompare face ca pielea de toate vârstele să pară impecabilă și strălucitoare. Oferă pielii un aspect rafinat, hrănitor, care o face să arate îngrijită cu produse scumpe. Ceea ce se și întâmplă. Totuși, în ciuda prețului de lux, un pic din acest fond de ten dă rezultate mari și ele durează toată ziua.

It Cosmetics CC+ Cream SPF 50+

Acest fond de ten se intitulează cremă CC, dar de fapt este un fond de ten. Deși formula ar putea părea îngrozitor de groasă chiar din tub, se amestecă cu foarte puțin efort pentru a face pielea să pară aerisită. Și întrucât este un fel de produs hibrid, îl poți folosi pentru a elimina rapid roșeața, cearcănele sub ochi și petele. Cea mai bună parte: funcționează bine pe toate tipurile de piele, inclusiv pe cele cu eczeme și psoriazis.

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: