Centrele de vaccinare, închise din lipsă de solicitanți

Numărul tot mai mic de persoane care merg să se imunizeze este motivul pentru care se va pune lacătul pe multe dintre centrele de vaccinare în județul Gorj. Declarația a fost făcută de prefectul Marcel Iacobescu.

Dezinteresul tot  mai mare pentru imunizarea anti-Covid nu face altceva decât să închidă centrele de vaccinare. În ultimele luni, numărul celor care au mers la vaccin a fost extrem de mic, iar autoritățile consideră că nu mai este nevoie să le țină deschise.

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că se va face o analiză și cel mai probabil va rămâne deschis cel de la stadionul municipal din Târgu-Jiu.

”În mod sigur centrele de vaccinare vor fi închise. Va trebui ca Direcția de Sănătate Publică să poarte o discuție cu toți primarii și în funcție de posibilitățile de susținere, probabil cel mai multe vor fi închise. Cred că va rămâne doar cel de la stadionul din Târgu Jiu. Nu există adresabilitate și în mod cert se vor închide. Nu sunt mai mult de 20 de persoane care se vaccinează pe zi”, a spus prefectul Iacobescu.

Vizualizări: 611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: