Centru de zi pentru seniorii din Polovragi

Un centru de zi pentru vârstnici va fi realizat în satul Racovița, din localitatea gorjeană Polovragi. Investiția nu este una mare pentru că autoritățile au identificat un spațiu pe care să-l modernizeze și să-l transforme într-un centru unde persoanele vârstnice din zonă să se întâlnească să socializeze, dar și să beneficieze de asistență medicală în caz de nevoie.

Un punct sanitar din sat, care nu mai funcționează de multă vreme, va fi transformat în centru de zi pentru seniori. Acesta va prinde contur în satul Racovița.

Primarul comunei Polovragi a dat asigurări că, în toamnă, investiția va fi gata. “Vrem să facem un centru de zi pentru persoanele vârstnice în satul Racovița. E vorba de transformarea unui punct sanitar cu patru încăperi ce va fi modernizat. Și acest obiectiv va fi finalizat până în toamnă. Investiția nu e de o valoare foarte mare și, ca atare, perioada de implementare va fi foarte scurtă. Ne-am dorit să aducem la o stare bună tot ce a fost zidit de înaintași, să conservăm. Am căutat să întreținem tot ce se poate”, a spus primarul din Polovragi, Gheorghe Epure.

Vizualizări: 663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: