Demonstrații de box și judo, de Ziua Copilului

După un an și jumătate de restricții din cauza pandemiei, pe 1 iunie, când se vor mai relaxa măsurile impuse în ultima perioadă, autoritățile din Motru vor să marcheze momentul cu experiențe de neuitat. În centrul atenției, vor fi, evident, cei mici. Pentru ei, primăria pregătește ateliere de pictură, desen pe asfalt, demonstrații de judo sau box. De asemenea, instituția își va deschide ușile pentru toți copiii.

Primarul din Motru vrea să compenseze astfel și lipsa evenimentelor pe care le avea în plan pentru această săptămână, de ziua municipiului. De la 1 iunie, odată cu relaxarea restricțiilor, promite să le facă surprize pe bandă rulantă celor mici, de ziua lor.

„Pe 1 iunie, voi avea pregătit pentru toți copiii din municipiul Motru, pentru părinți și bunici, mai multe activități care vor compensa data de 25 mai, când a fost ziua municipiului Motru și nu am putut organiza nimic. Vom face activități ce se vor derula pe întreaga zi și în mai multe locații. Vor cuprinde fel și fel de ateliere de pictură, sport, demonstrații de judo, lupte, box. Vom avea copilași care vor desena pe aleile din piațetă și, în premieră, va fi deschisă primăria pentru toți copiii din Motru. Vor avea baloane, dulciuri și vor face ce vor dori ei în acea zi. Îmi doresc ca toate scările și holurile primăriei să fie desenate de copii”, a spus primarul din Motru, Cosmin Morega. 

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: