Centru social într-un bloc dezafectat

Primarul din comuna gorjeană Bâlteni vrea să facă un centru social într-un bloc dezafectat din centrul comunei. Imobilul a fost achiziţionat de mai bine de 15 ani, însă mereu au apărut alte investiţii cu prioritate în localitate şi blocul a fost lăsat în paragină.

Autorităţile locale speră să obţină fonduri pentru centrul social din localitate, asta pentru că majoritatea investiţiilor care sunt în derulare vor fi finalizate în curând. În comuna Bâlteni sunt patru blocuri dezafectate, dintre care doar unul a fost achiziţionat de primărie, iar restul nu pot fi cumpărate pentru că terenul de sub ele este în litigiu.

"Un bloc a fost cumpărat în primul mandat al meu. Cred că undeva în 2004-2005. Am vrut de atunci să fac un centru social acolo, dar mereu a apărut altceva. E un bloc întreg, cu trei etaje. Nu este făcut nimic la el. Blocul are doar structura. Vorbim de o investiţie mare, dar şi-ar găsi rapid utilitatea. Sunt mulţi care trăiesc la limita de jos şi ar avea nevoie de sprijin", a precizat primarul Vasile Vlăduleanu.

Vizualizări: 1,375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: