CEO promite investiţii masive în staţiunea Săcelu

Hostelul Maiami şi staţiunea Săcelu vor intra în reabilitări de anul viitor. Cel puţin, la stadiul de discuţii, sunt investiţii masive pentru cele două obiective. Şi dacă pentru hostel, oficialii Complexului Energetic Oltenia au planuri de închiriere, staţiunea Săcelu îşi va schimba total faţa.

Ion Ruşeţ, consilierul personal al managerului CEO, a confirmat că Hostelul Maiami nu aduce deloc câştiguri companiei. Dimpotrivă. Înregistrează pierderi. Asta şi pentru că nu s-a mai investit acolo de ani buni, după cum admite Ruşeţ. „A fost o discuţie a închirierii acestui imobil. Discuţia a ajuns până la AGA, dar nu ştiu stadiul discuţiei. Este o afacere care a înregistrat pierderi. În 2015 şi 2016 nu am făcut investiţii. În 2017, nu am prevăzut. Este o discuţie la întocmirea bugetului pentru 2018. Va avea loc în august”, conchide Ruşeţ.

De investiţii este nevoie şi la staţiunea Săcelu, administrată tot de companie. Oficialii CEO au în plan să transforme staţiunea în punct de atracţie şi pentru alte persoane pe lângă propriii salariaţi. „Noi am conservat acea staţiune catalogată cu o stea acum mulţi ani de zile. Cu toate că avem cantină modernă, restaurant, am avut probleme cu cazarea. Nu am deschis activitatea completă, cu pensiune cu cazare, masă şi tratament şi am conservat această activitate. Anul viitor avem în vedere investiţii masive pentru a acoperi aceste disfuncţionalităţi legate de cazare în aşa fel încât staţiunea să poată asigura tratament nu numai pentru salariaţi din cadrul Complexului Energetic Oltenia şi nu numai două luni de zile. Să vorbim de tratament pe o perioadă mai lungă”, a mai explicat Ruşeţ, la Gorj TV.

Vizualizări: 1,352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: