CEO: Termen pentru a doua etapă a armonizării salariilor

Şefii de unităţi şi sucursale din Complexul Energetic Oltenia au termen marţi dimineaţă să trimită la sediul central propunerile pentru a doua etapă de armonizare a salariilor. „Sunt directori care au primit responsabilităţi pe zone, în această a doua etapă a armonizării. Vom analiza pagină cu pagină, propunere cu propunere, ca să fim siguri că totul a fost corect şi transparent. Acolo unde vom avea întrebări, vom chema persoana respectivă să ne lămurim”, a explicat managerul Sorin Boza la un post de televiziune.

În prima etapă au fost majorate circa zece mii de salarii, compania având 13.300 de angajaţi. „Consider că ne-am făcut datoria. Că sunt întrebări, că sunt rumori, dar eu consider că am făcut un pas mare înainte. Dacă va mai fi o etapă şi anul viitor, cred că lucrurile vor intra pe făgaşul normal”, a mai spus Boza.

Un criteriu de care se va ţine cont este acela ca, în urma armonizărilor din februarie şi aprilie, niciun salariat să nu câştige mai puţin de 100 de lei, dar nici mai mult de 350 de lei la salariul de bază. (A.A.)

Vizualizări: 2,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: