Posturi libere la fabrica francezilor de la Rostramo. Unde se depun CV-urile!

Francezii de la Piroux Group, investitorii care vor deschide o fabrică de componente auto la Târgu Jiu, au nevoie de personal calificat. Posturile sunt destinate în special celor cu studii medii. Este mare nevoie de lăcătuşi mecanici, sudori şi controlori de calitate. CV-urile pot fi depuse la fabrică, în incinta Rostramo.

Circa 150 de gorjeni vor fi recrutaţi pentru punerea în funcţiune a fabricii de şasiuri pentru TIR-uri şi carcase de autobuz. Cei care vor să lucreze aici trebuie să se grăbească, pentru că fabrica îşi va începe activitatea încă din prima săptămână după Paşte. „Se depun CV-urile aici, la Rostramo, în spatele fabricii de cablaje. Ce dorim mai mult, sudori, asta în primul rând, lăcătuşi mecanici, controlori calitate. Căutăm în special sudori Mig-Mag, Tig. Pe aceste posturi facem angajări în primă fază. S-au mai făcut angajări deja şi doar de asta avem nevoie în momentul de faţă. În jur de 20 de persoane au fost angajate, cu personal TESA cu tot”, a declarat Alin Bica, responsabil logistică în cadrul Piroux Group.

Componentele auto care vor fi realizate aici vor fi exportate în Franţa. În România, firma Piroux Group mai are două fabrici, la Mioveni.

 „Salarii mulţumitoare”

Reprezentanţii societăţii au explicat de ce gorjenii calificaţi ar trebui să aleagă să lucreze la fabrica din Târgu Jiu. „În primul rând, este ceva nou, este o firmă serioasă. Asigurăm un mediu de lucru foarte plăcut, condiţii foarte bune. Chiar dacă lucrăm cu sudură, condiţiile sunt foarte bune, avem ventilaţie, echipamente de protecţie. Sunt dotări conform standardelor europene, în toate privinţele. Salariile sunt mulţumitoare”, a mai spus reprezentantul societăţii Piroux Group.   

Fabrica trebuia să fie funcţională de o lună, însă s-a întârziat, procedurile de racordare la reţeaua de electricitate fiind de durată.

Vizualizări: 7,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: