Olaru spune ce a învăţat la cursul lui Mircea N. Stoian

Şefii Complexului Energetic Oltenia au explicat cum au ajuns să facă un curs de comunicare în vara trecută cu Mircea N. Stoian, asta după ce deputatul liberal Dan Vîlceanu i-a acuzat că dau bani pentru cursuri predate de un jurnalist de cancan.

Şeful de la Resurse Umane, Sorin Olaru, a spus că acest curs prevăzut în anexa la Contractul Colectiv de Muncă a fost achiziţionat în baza unei proceduri. „Toate cursurile sunt în planul de formare profesională, anexă la CCM. Acest curs a fost de comunicare pentru management şi leadership. A fost o procedură concurenţială, au participat patru firme. Două nu au avut autorizările necesare, Mircea M Stoian a participat ca persoană juridică, ca PFA”, a spus Olaru la Tele3.

Acesta a spus că i s-a părut un curs foarte util. „Eu am învăţat cum să ţin un mic discurs din nimic, după un bileţel pe care l-am extras acolo. Mi s-a părut foarte interesant şi să ştiţi că a fost unul din cele mai ieftine cursuri de pe piaţă”. Cursul a costat 400 de lei de participant. (A.A.)

Vizualizări: 903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: