Cer bani. "Începe școala, vin și alegerile"

Alegerile locale se apropie cu pași repezi, la fel și noul an școlar. Cheltuielile organizarea scrutinului nu sunt deloc mici, iar acest lucru îi cam sperie pe primari. Un primar din Gorj spune că are nevoie de bani pentru achiziționarea de măști pentru elevi, dezinfectanți și alte produse.

Problema banilor este tot mai prezentă în rândul unităților administrativ teritoriale din Gorj. Primarul din Turburea, Ion Bârcă, spune că vin alegerile, iar acest lucru implică mai multe costuri. În aproximativ 2 săptămâni elevii trebuie să se întoarcă la școală, ceea ce înseamnă alte cheltuieli cu asigurarea măștilor de protecție și dezinfectant.

”Vin alegerile. Ne trebuie măști, detergenți pentru școli, dezinfectați și alte produse. La Turburea dacă dau câte 2 măscuțe pe zi sunt 1200 de bucăți pe zi. Cu banii nu facem față. Sunt descoperit din punct de vedere financiar. O să fie alegerile locale și cred că cetățenii m-au înțeles. Să ni se dea banii care trebuie”, a spus primarul Bârcă, la Radio Infinit.

O altă problemă a primarului este legată de plata persoanelor cu handicap și însoțitorii acestora.   

Vizualizări: 1,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: