Ce nume va purta fetiţa Ducesei de Sussex şi a Prinţului Harry

Megan Markle și Prințul Harry au devenit din nou părinți. Soția prințului Harry a născut recent o fetiță pe care o vor boteza Lilibet Diana. Numele dat fiicei sale este un omagiu adus chiar Reginei Elisabeta a II-a, a cărei nume de alint din familie în copilărie era „Lilibet”.

În același timp, prinţul Harry s-a gândit și la mama sa, regretata prințesă Diana, atunci când și-a numit fetița Lilibet Diana, informează BBC. Cuplul a anunțat printr-un comunciat de presă că Lilibet-Diana Mountbatten Windsor s-a născut la un spital din Santa Barbara, California. Micuța a cântărit la naștere 3,5 kilograme, iar mama și copilul se află într-o stare de sănătate bună, potrivit BBC. Într-un mesaj postat pe site-ul Archewell al cuplului, Meghan și Harry au transmis bucuria venirii pe lume a fiicei lor. Cei doi au spus că sunt binecuvântați că Lilibet a sosit pe lume și au mulțumit oamenilor pentru iubirea arătată lor.

Meghan și prințul Harry locuiesc în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai familiei regale din Marea Britanie, la începutul lui 2020. Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani, și au un băiețel de un an și 10 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Lilibet Diana este al 11-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a și este a opta în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: