Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cere despăgubiri de 10 milioane de euro de la Finanţe!

Ninel Potârcă, afaceristul de etnie romă, va cere despăgubiri de 10 milioane de euro de la Direcţia de Finanţe după ce a câştigat două procese în care fusese acuzat de evaziune fiscală.

Potârcă spune că suma ar putea să mai crească. „Am fost tracasat de către Direcţia de Finanţe cu dosarele penale de evaziune fiscală. Solicit despăgubiri de zece milioane de euro, dar s-ar putea să mai crească după ce voi câştiga şi restul proceselor de evaziune fiscală. Am câştigat două procese de două şi 50 de miliarde de lei şi mai sunt două pe rolul instanţelor de judecată“, a declarat Potârcă. Fostul candidat la Preşedinţia României a fost încătuşat în anul 2010, iar apoi pus în libertate. “Era vreun miliard şi trei sute de milioane de lei vechi pe care cei de la Fisc îi voiau la stat, că aşa considerau dumnealor, că eu nu plătesc corect. Le-am arătat că am dreptate şi că nu înşel statul. Au vrut să mă execute şi atât. Se va dovedi însă la final că nu am furat un leu de la stat”, a precizat mai precizat Ninel Potârcă.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: