Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cereri pentru prelungirea votului în Diaspora

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Străinătate, Andra Monica Asănică, a declarat că au fost primite de la mai multe asociaţii cereri pentru prelungirea perioadei de votare, dar că nu se poate pentru că nu permite legea. Organizatiile cer presedintilor sectiilor de votare din strainatate ca inainte de ora 21:00, ora locala, sa asigure accesul tuturor romanilor care asteapta sa voteze, in incinta sectiilor de votare şi sa permita continuarea procesului de vot astfel incat toti romanii care doresc sa-si exercite dreptul constitutional de vot sa o poata face neingradit. 

Mii de oameni aşteaptă şi acum în capitalele europene să voteze. La turul I mii de oameni au aşteptat ore întregi să voteze, iar la ora 21 uşile secţiilor le-au fost închise în nas.


Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: