Cheamă oamenii din comună să adune gunoaie

Acțiune de ecologizare în comuna gorjeană Padeș. Autoritățile locale au făcut apel la localnici să ia parte la această acțiune. Duminică, vor fi strânse gunoaiele de pe marginea râului Motru, transformat într-o groapă de gunoi.

Primarul din Padeș, Mihăiță Troacă, a transmis că vor participa la această acțiune angajații primăriei, aleșii locali și cei care primesc ajutor social. I-a îndemnat și pe restul localnicilor să dea o mână de ajutor și să facă măcar în fața porților curățenie.

„Organizăm în data  de 11 aprilie o acțiune de ecologizare a albiei râului Motru și a zonelor adiacente râului Motru. Vor participa angajații Primăriei comunei Padeș, consilieri locali, precum și beneficiarii Legii nr. 416 / 2001. Rugăm toți cetățenii comunei, să se alăture acestei acțiuni de voluntariat și să ne sprijine prin realizarea curățeniei în dreptul proprietăților acestora, precum și a albiei râului Motru. Acțiunea de ecologizare va avea loc Duminică, 11.04.2021, începând cu ora 10:00, la sediul Primăriei comunei Padeș, oră la care se vor distribui sacii menajeri, mănușile și măștile de protecție, tuturor participanților”, a mai anunțat primarul.

Vizualizări: 1,740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: