Spital din Gorj, decorat de DSU. Primește și bani!

Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Sănătății, zeci de unități medicale din România au primit decorație din partea Departamentului pentru Situații de Urgență. Printre cele 35 de instituții medicale premiate se află și un spital din județul Gorj. Este vorba despre Spitalul de Urgență din Târgu Cărbunești.

”Astfel, astăzi, 7 aprilie 2021, pentru contribuția adusă în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și sprijinirea sistemului sanitar din România, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat a acordat “Emblema de onoare a DSU”, unei prime părți reprezentate de instituții sanitare,  structuri ale instituțiilor de sprijin, și reprezentanți ai societății civile direct implicate  în acțiuni umanitare”, se arată într-o postare a DSU.

În ultimele zile, spitalul a primit și o finanțare importantă, prin Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Un proiect în valoare de 25,74 milioane lei, implementat de UAT Târgu Cărbunești din Gorj, va asigura fondurile spitalul din acest oraș. Astfel, unitatea sanitară va fi dotată cu echipamente medicale și de protecție, dezinfectanți.

Vizualizări: 4,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: