Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital! 

Cătălin Scărlătescu a ajuns pe mâna medicilor după o întâmplare nefericită! Acesta a postat o fotografie cu ochiul bandajat, pe patul de spital la care a dat o explicație bizară.

Chef Scărlătescu a făcut o postare pe Instagram, în care apare bandajat la ochi, pe patul de spital. Maestrul culinar a scris că a avut oaspeți, etichetându-i pe prietenii săi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. „Am avut oaspeți. Să vedeți cum arată ei”, este mesajul cu care Cătălin Scărlătescu i-a alarmat pe fani.

În mediul online, și Florin Dumitrescu a reacționat după ce Cătălin Scărlătescu a apărut cu ochiul pansat: „Ne-am contrazis că bucătăria nu e artă. A înnebunit Chef Sorin Bontea și după aia puteți vedea”.

Doina Teodoru a spus că nu e cazul ca fanii să își facă griji. „Eu sunt la filmare acum. E ok, e în regulă. Nu e nimic grav”, a declarat iubita lui Cătălin Scărlătescu, pentru fanatik.ro.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu par să fie mai apropiați ca niciodată. Despărțiți imediat după America Express, cei doi și-au dat seama că se potrivesc, iar în această iarnă au mers într-o vacanță, împreună, în Asia, acolo unde, pare-se, cei doi s-au logodit.

Vizualizări: 3,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: