Biblioteca Judeţeană angajează redactor

Conducerea Bibliotecii Judeţene “Christian Tell” din Târgu Jiu a scos la concurs un post de redactor. Nu pentru că instituţia şi-ar face vreun ziar sau vreo revistă de cultură, ci pentru alte activităţi specifice de redactare a unor diverse materiale.

Candidaţii pentru acest post vor susţine proba scrisă în data de 23 iulie, proba practică în 24 iulie, iar interviul în data de 27 iulie. Cei care vizează acest post trebuie să întrunească nişte condiţii minimale. Se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniile: ştiinţe umaniste sau ştiinţele comunicării, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minimum 7 ani şi cunoştinţe de operare pe calculator în Microsoft Office, Page Maker, Adobe Photoshop şi experiență relevantă în domeniul publicistic și în organizarea de evenimente.

”A fost un post vacant, l-am transformat în redactor şi vrem astfel să ne promovăm mai bine activitatea şi în acelaşi timp să oferim şi mai multe informaţii bibliografice comunităţii. Este o funcţie specifică bibliotecilor care se regăseşte în legea bibliotecilor. Persoana care va promova concursul va face inclusiv monografii ale unor personalităţi locale şi ne va populariza mai bine activitatea. Va trebui să posteze şi pe site-ul bibliotecii”, a declarat Olimpia Bratu, directorul Bibliotecii Judeţene “Christian Tell” din Târgu Jiu.

Vizualizări: 222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: