Cinci accidente cu victime în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pe drumurile din judeţul Gorj s-au produs 5 accidente de circulaţie soldate cu vătămarea corporală a 5 persoane. Principala cauză de producere a acestor accidente de circulaţie a fost reprezentată de imprudenţa participanţilor la trafic.

♦  În data de 24.11.2010, orele 10:40, Gheorghe V., de 23 ani, din oraşul Motru, judeţul Gorj, în timp ce conducea un pe strada Minerilor, din localitate, a accidentat grav pe Ion C., de 70 ani, din localitate, care se angajase în traversarea străzii, în apropierea trecerii de pietoni. Victima a fost transportată la Spitalul Motru. Conducătorul auto a fost testat cu fiola alcooltest, rezultatul fiind negativ.

La orele 12:45, Ionuţ P., de 18 ani, din comuna Vladimir, judeţul Gorj, în timp ce conducea un ciclomotor pe un drum sătesc, a accidentat uşor pe Ion S., de 64 ani, din localitate. Victima a fost transportată la Spitalul Târgu-Cărbuneşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La orele 13:26, pe DN 66, Km 92+200, în localitatea Bumbeşti-Jiu s-a produs un accident rutier. Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat faptul că Ion U., de 66 ani din comuna Slivileşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Târgu-Jiu în direcţia Petroşani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a tamponat autoturismul condus regulamentar de Marius C., de 20 ani, din Bumbeşti-Jiu. În urma impactului, Marius C. a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Judeţean Gorj. Ambii conducători auto purtau centura de siguranţă şi fiind testaţi cu aparatul etilotest, s-a constatat că nu consumaseră băuturi alcoolice.

În seara aceleiaşi zile, orele 18:05, Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată telefonic de Manix I., de 36 ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Bărbăteşti, a acroşat cu oglinda retrovizoare o minoră de 15 ani, din localitate, care circula pe marginea drumului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ

În dimineaţa zilei de 25.11.2010, orele 06:50, Georgiana M., de 29 ani, din Tg-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Republicii din municipiu, a accidentat-o pe F.S., de 55 ani, din localitate, care se angajase în traversarea drumului pe trecerea de pietoni, semnalizată şi marcată corespunzător.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,

Poliţiştii rutieri continuă cer5cetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-au produs aceste accidente de circulaţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: