Sute de gorjeni legitimați în 24 de ore

Prefectul de Gorj a dispus ample verificări pe fondul creșterii numărului de cazuri de Covid-19 în județ. Spitalele sunt pline, dar în continuare regulile de distanțare socială sunt încălcate în Gorj.

În ultimele 24 de ore, au acționat în zonele aglomerată din județ 131 polițiști, 41 jandarmi, 29 polițiști locali, precum și 5 lucrători din cadrul ISU Gorj, câte 2 lucrători din cadrul Protecției Consumatorului și Direcției Sanitar Veterinare, precum și 3 angajați ai Direcției de Sănătate Publică. Au fost vizate unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.
 
"În cadrul acțiunilor au fost verificate 270 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, precum alte 29 zone de interes, pe raza întregului județ. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 42.000 de lei, din care 69 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare totala de 3.500 de lei", a transmis IPJ Gorj.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate peste 500 de persoane, fiind controlate 280 de autovehicule.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, a mai precizat sursa citată.

 

Vizualizări: 2,861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: