Cincisprezece candidaţi pe loc la posturile de la IPJ Gorj

Bătălie crâncenă la concursul organizat de Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Gorj. Sunt în jur de cincisprezece candidaţi pentru un post de agent de poliție. Perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concurs s-a încheiat, iar cei care au rămas în cursa pentru un post de agent urmează să susțină probele eliminatorii.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj a scos la concurs 19 posturi vacante de agent de poliţie, prin încadrare directă, cu recrutare din sursă externă. Foarte mulți gorjeni și-au depus dosarele la acest concurs. "Inspectoratul de Poliție Județean a finalizat etapa de primire a dosarelor a candidaților. Au fost depuse un număr de 277 de dosare", a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Un număr de 17 posturi au fost scoase la concurs inițial, 15 pentru ordine publică, din care 6 în mediul urban şi 9 în mediul rural, iar două posturi sunt pentru conducător câini. Ulterior au mai fost scoase alte două posturi pentru Poliția muncipiului Motru.
Candidații vor fi supuși unor testări iar cei mai buni vor fi selectați. "Urmează examinarea psihologică a candidaților care se va ealiza până în 15 octombrie, întocmirea fișei medicale tip de încadrare în MAI care se va realiza de către candidații declarați apt în urma susținerii examenului psihologic în perioada 19-27 octombrie, evaluarea performanțelor fizice, la o dată care se va comunica ulterior și proba scrisă care va consta într-un tes tip grilă", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Testul grilă va avea loc în data de 19 noiembrie.

Vizualizări: 536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: