Unde au ajuns foştii jucători ai pandurilor

Pandurii a renunţat la mai mulţi jucători care au evoluat la Târgu Jiu sezonul trecut, mai ales la o mare parte dintre străini. Unii au ajuns la echipe de primă ligă din Europa, iar jucătorii autohtoni la echipe din Ligile 2 şi 3 din România.

La capitolul plecări Pandurii Târgu Jiu s-a despărţit de cea mai mare parte a lotului din sezonul trecut. Unii dintre jucătorii străini au ales să plece înainte de finalul sezonului trecut, precum Steven Goma, Ludovic Erhard sau Keinus Bunga. În ceea ce îl priveşte pe Goma nu sunt informaţii că ar fi semnat încă cu vreo echipă, dar belgianul Keinus Bunga a semnat cu FC Willtz 71, echipă din prima ligă din Luxemburg, iar fundașul francez Ludovic Erhard a ajuns la FC Mons Calpe, în prima ligă din Gibraltar.

La alţi jucători precum Dieu Merci Luzemo, Bakary Jayteh, Prince Buaben, Maurice Sylla sau Rafal Zaborowski, clubul nu le-a mai prelungit contractele şi s-au întors în ţara lor unde îşi caută alte angajamente.

Situaţia lui Brandan Diau este incertă, pentru că acesta a revenit la Târgu Jiu, dar nu se pregăteşte cu echipa, în schimb Emanuel Okeke, un alt jucător străin adus în urmă cu un an, dar care încă nu a debutat la Pandurii, se pregăteşte din nou sub comanda lui Călin Cojocaru.

O altă categorie de jucători de care Pandurii s-a despărţit sunt fotbaliştii din ţară care au avut oferte de la alte echipe din Liga 2 sau Liga 3. Este vorba de portarul Leonard Aldescu, care a semnat deja cu Concordia Chiajna şi de mijlocașul Ștefan Răchișan, ajuns la noul FC Brașov.

Un alt jucător de bază care a evoluat în sezonul trecut la Pandurii, Sebastian Velcotă, a fost prezentat zilele trecute de CSM Reşiţa. Tot la Reşiţa a fost prezentat şi un alt fost pandur, Vali Munteanu, jucător care în sezonul trecut a evoluat la FCU Craiova.

De la Reşiţa vine în schimb la Pandurii fostul căpitan, Denis Brânzan, care nu s-a acomodat la echipa din Caraş Severin.

Vizualizări: 1,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: