Gorjencele de la CSM au zdrobit Clujul la baschet

Junioarele baschetbaliste ale CSM Târgu Jiu merg din victorie în victorie la Festivalul Național de Minibaschet care are loc săptămâna aceasta la Costinești. După primele două victorii de luni, şi o zi de pauză marţi, miercuri echipa CSM Târgu Jiu a obţinut o victorie zdrobitoare cu ACS Smart Basketball Cluj Napoca, scor 42-0.

Tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu au înregistrat a treia victorie consecutivă în cadrul Festivalului de Minibaschet de la Costineşti. Elevele pregătite de Laurențiu Răuț nu le-au dat nicio șansă adversarelor de la ACS Smart Basketball Cluj Napoca impunându-se de o manieră care nu lasă loc de comentarii, scor 42-0, după Cuma informat site-ul oficial al CSM.

După acest joc, din cauza ploilor care s-au abătut asupra litoralului românesc, CSM Târgu Jiu a luat marți o pauză forțată, iar meciul cu CS Olimpia București a fost reprogramat. Deocamdată nu se știe cu exactitate ora la care se va disputa restanța cu echipa din București, dar cel mai probabil se va juca în după amiaza zilei de 8 iulie.

”După o zi de pauza forțată din cauza ploii, am întâlnit echipa din Cluj, într-un meci pe care fetele noastre l-au dominat de la un capăt la altul. Aș vrea să le felicit și pe această cale pentru determinare, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, pentru că ne așteaptă alte două meciuri, mult mai dificile, pe care ne dorim să le câștigam”, a spus Laurenţiu Răuţ, antrenor la grupa de minibaschet a CSM Târgu Jiu.

Lotul pe care acesta îl are la dispoziţie le numără pe: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoanca, Carla Deaconu, Sara Canavea, Ştefania Guriţă, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin şi Mălina Popescu. La acest turneu echipa CSM Târgu Jiu se va mai confrunta cu CS Olimpia București, CSO 1 Voluntari, CSS 1 Ploiești, ACS Cuza Pirates Brăila și CSS 2 Alexandria.

Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: