Cine are de pierdut din lupta dusă de Cîțu cu Orban

Senatorul PSD Gorj, Cristi Rujan, critică faptul că liderii coaliției de guvernare sunt implicați mai mult în luptele politice din propriile partide.

“În lupta acerbă care se dă între Cîțu și Orban, pentru preluarea funcției de președinte al PNL, cine credeți că are de pierdut?! În nici un caz ei, ci comunitățile locale, mai cu seamă cele care au administrații conduse de PSD sau de opozanți din PNL ai premierului Cîțu. Anunțul prim-ministrului, cum că intenționează să renunțe definitiv la PNDL, nu poate însemna decât condamnarea la subdezvoltare a satelor, comunelor și orașelor mici, în care proiectele derulate prin PNDL nu au fost încă finalizate”, a transmis senatorul de Gorj.

Acesta spune că nu mai este niciun secret că fondurile astfel deturnate vor merge în campania pentru președinția PNL. “Lupta internă din PNL, dincolo de efectele sale negative asupra României, a devenit un spectacol jenant în care vedem niște oameni avizi după bani, funcții și putere, cărora prea puțin le pasă de țara pe care pretind că o guvernează”, a mai transmis senatorul de Gorj.

Liderii PNL au fost la finele săptămânii trecute în județele din Oltenia, pentru a participa la conferințele județene, dar și pentru a se război între ei.

Vizualizări: 1,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: