Cîțu nu mai vrea să fie atacat de Orban

PNL este într-o continuă campanie electorală, până la congresul din 25 septembrie, când Ludovic Orban și Florin Cîțu își vor disputa președinția partidului. Cei doi se atacă pe unde prind, au făcut-o și la Târgu Jiu, unde a fost conferință de alegeri duminică.

Premierul Florin Cîțu le-a spus peneliștilor că nu vrea să fie criticat de propriul partid. “Eu vreau să le arătăm românilor că noi nu suntem PSD. Noi nu ne atacăm propriul guvern. Noi nu ne atacăm propriul premier. Vreau de azi, de la Gorj, să înceapă acest mesaj pentru Partidul Național Liberal. Noi nu suntem ca PSD, noi suntem uniți în jurul guvernării”, a spus Cîțu.

“Noi, liberalii adevărați, nu atacăm propria guvernare”, a mai spus Cîțu, într-o tentativă de a-l ataca pe Orban, liberal de treizeci de ani.

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este principalul susținător al lui Cîțu în această bătălie electorală. Orban a spus că nu îl deranjează asta, ba chiar că se aștepta, iar el nu numără filialele care îl susțin, ci liberalii.

”Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr filiale. În fiecare filială există membri ai PNL, există parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, există căuzaşii PNL care se bat pentru partid în fiecare zi, care promovează ideile PNL, apără deciziile PNL în fiecare zi. Din cauza asta eu nu număr filiale. În general eu nu număr. Dacă e să numărăm ceva, ar trebui să numărăm membrii PNL pentru că până la urmă contează opţiunea fiecărui membru al PNL. Voi aveţi puterea de a decide viitorul PNL, aici în Gorj şi mai ales când veţi fi chemaţi la nivel naţional”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Gorj.

Voturile liberalilor gorjeni la congres se vor împărți cel mai probabil între cei doi candidați.

Vizualizări: 1,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: