Cine conduce AUR Gorj

Organizația AUR Gorj este condusă de Ionelia Priescu, secretarul general al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor Gorj. Ea a preluat conducerea interimară a filialei județene și are calitatea de coordonator al acesteia. Aceasta a dezvăluit care sunt planurile politice, la nivel local, ale partidului condus de George Simion.

Ionelia Priescu are 41 de ani, este mamă a trei copii și s-a întors în județul Gorj după 18 ani de stat în Capitală. Încearcă să pună bazele unei noi afaceri și a unei cariere politice. 
„Planurile noastre sunt ca aceleași ca după alegeri. Să aducem de partea noastră cât mai mulți oameni, să dezvoltăm cât mai multe organizații. Practic, avem doi ani la dispoziție să creștem cât au crescut PNL și PSD în 30 de ani și sperăm să reușim. Eu nu am o carieră politică în spate, iar în momentul de față nu am un proiect politic. Viitorul va decide dacă o să candidez la o funcție sau nu. Asta se va decide la momentul potrivit. ”, a afirmat Ionelia Priescu.
Ionelia Priescu a fost și cea care a organizat deplasarea gorjenilor la nunta liderului AUR, care a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni, în județul Vâlcea.

Vizualizări: 3,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: