Romanescu: PNL are în Târgu Jiu undeva la 21%

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu și președintele PNL Târgu Jiu, crede că are 21% în municipiu.

El a făcut și câteva comentarii despre conducerea organizației, pe care a ratat-o. Interimar a fost numit vicepreședintele regional Gigel Știrbu, deși era pe listă și Marcel Romanescu. Primarul nu înțelege acum bătălia pentru organizație.

Macel Romanescu nu a prins interimatul și declară că nu înțelege bătălia pentru șefia organizației pentru că PNL Gorj nu este un ”trofeu”. El crede că partidul va avea probleme la următoarele alegeri. ”În Târgu Jiu avem undeva la 21%”, a spus Romanescu. Când a fost întrebat ce procent ar fi în județ, Romanescu a râs, fără să răspundă. 

Trofeu sau nu, până la finalul emisiunii Romanescu declară că este interesat să conducă PNL Gorj. 

”Eu sunt temător, chiar dacă am dus atâtea bătălii, sunt temător dacă eu sunt desemnat sau ales de colegii mei să le conduc destinele”, a mai spus Marcel Romanescu la Radio Infinit. 

El a comentat și posibila revenire a lui Ion Iordache la PNL Gorj: ”Revenirea lui Ion Iordache în PNL se face cu acordul structurilor centrale pentru că este nevoie de derogare. Vorbim de un fost membru, care a plecat și acum dorește să revină”. 

Vizualizări: 1,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: