Cine este noul faimos de la Survivor România

După plecarea celor doi concurenți de la show-ul din Dominicană, Kamara pare să fie unul din înlocuitorii care vor apărea la Pro TV, la Survivor România 2023.

 Al patrulea sezon Survivor România 2023 a isterizat fanii emisiunii și, ediție de ediție oamenii urmăresc cu sufletul la gură prestațiile celor pe care-i susțin. Maria Constantin, celebră ca artistă de muzică populară din Gorj a fost prima eliminată în urma votului primit de la telespectatori.

Odată cu ea a plecat și Gheboasă, dar lucrurile au fost puțin diferite, pentru că a plecat prin abandon. Celebrul trapper a cerut să îi fie permisă ieșirea din competiție pe motiv că nu se regăsește în cadrul emisiunii Survivor România. Pentru că a fost vorba de o plecare și nu o eliminare, Gheboasă ar urma să fie înlocuit cu un alt faimos, la fel ca în edițiile anterioare.

Informațiile obținute defanatik.ro  confirmă plecarea lui Kamara în Republica Dominicană. „Solistul trupei Alb Negru a negociat la sânge cu producătorii de la Pro Tv și, în urma plecării lui Gheboasă din seara zilei de 11 ianuarie, s-a decis ca, în câteva zile, să-și facă intrarea în cadrul emisiunii Survivor România, ediția din 2023”, a scris sursa citată care mai scrie că prieteni din anturajul celebrului cântăreț au mărturisit că solistul trupei Alb Negru s-ar număra printre concurenții care vor participa în noul sezon de la Pro TV.

Cântărețul se pare că deja s-a îmbarcat spre Republica Dominicană, urmând în doar câteva zile să-și facă apariția în direct pe post, în cadrul probelor de concurs.

Vizualizări: 12,368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: