Maria Constantin a părăsit Survivor România 2023. Un alt faimos a ales să iasă din competiție!

Interpreta de muzică populară, Maria Constantin a fost eliminată din cel mai urmărit show al momentului, Survivor România. După doar o săptămână de când a început competiția, publicul a decis ca din echipa faimoșilor, ea să fie cea care pleacă acasă. 

Maria Constantin a părăsit competiția cu regret.

„A fost o experiență Wow pentru mine. Cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg de-al meu în parte. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de o experiență. De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri chiar și într-o săptămână. Ceea ce nu știu oamenii de acasă este că aici parcă timpul trece mult mai greu. Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva. Asta este, mă duc acasă, la familie”, a spus Maria Constantin în cadrul emisiunii. 

Imediat după, Gheboasă, un alt faimos a decis să părăsească show-ul. Acesta a afirmat că nu se regăsește în competiție și că nu vrea să mai continue.

„Îmi respect foarte mult publicul, știu că mă iubesc și că d-asta m-au votat, doar că această emisiune nu este pentru mine. Îmi pare rău să vă spun asta. Dacă plec de aici vreau să plec cu demnitate. Acasă pentru mine este un moment când sunt pe val și acasă am multe planuri pe care nu le pot îndeplini pentru că mă aflu aici. A fost o greșeală să decid că trebuie să vin aici în aceste momente când eu am foarte multă treabă și îmi e foarte dor de familia mea”, a spus Gheboasă. 

Galerie foto





Vizualizări: 1,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: