Cine este noul purtător de cuvânt al IPJ Gorj

Ion Andrei Lazăr este începând de marți, 7 iunie, noul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj. Inspectorul principal a preluat locul rămas liber după plecarea lui Lucian Stroe, care a preferat să lucreze la Serviciul Rutier, Compartimentul Educație Rutieră.

Noul purtător de cuvânt deține funcția de inspector principal în cadrul IPJ Gorj, iar până acum a lucrat la Biroul de Prevenire a Criminalității. Are 51 de ani și locuiește în municipiul Târgu Jiu. Este căsătorit și are și un copil minor. Andrei Lazăr se va ocupa de relațiile cu presa alături de mai vechea sa colegă în domeniu, Miruna Prejbeanu. "Am peste 11 ani vechime în cadrul Poliției. În ultimii trei ani am lucrat la Biroul Prevenire a Criminalității. Începând de astăzi sunt pe această funcție de purtător de cuvânt. Am participat la cursurile privind comunicarea folosind elemente neurolingvistice care se aplică și în cadrul relațiilor publice", a declarat marți, Andrei Lazăr.
Noul purtător de cuvânt are ca hobby-uri sportul, călătoria și lectura. În timpul liber practică fotbal și tenis de câmp.

Vizualizări: 1,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: