Cine împodobeşte oraşul Târgu Jiu de sărbători

Agenţia de Întreţinere şi Servicii Energetice se va ocupa de montarea luminiţelor pentru sărbători în Târgu Jiu. Firma a câştigat licitaţia şi a început deja lucrările în centrul oraşului. În cazul în care firma nu se va încadra în termenul stabilit, angajaţii primăriei vor pune umărul la finalizarea împodobirii oraşului.

Deja, în centrul oraşului a început montarea brăduţilor ornamentali. Agenţia de Întreţinere şi Servicii Energetice din Târgu Jiu a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei, după cum a explicat viceprimarul Aurel Popescu: „A fost stabilită firma câştigătoare. Nu cred că vor fi probleme pentru că este o societate cu care s-a mai colaborat în trecut. Totul rămâne să se desfăşoare în perioada următoare, sub coordonarea domnului Ionuţ Jilăveanu. Se începe cu amenajarea zonei centrale. O parte dintre componente au fost deja montate şi se continuă spre zona Romarta. Au fost mai multe firme care au depus documentaţia”.

În cazul în care nu se vor încadra cu lucrările până la data de 1 decembrie, când ar trebui să fie pornit iluminatul festiv, viceprimarul Aurel Popescu a explicat că angajaţii de la Serviciul de Gospodărire Târgu Jiu ar putea da o mână de ajutor. „Timp este suficient. Este vremea bună şi se poate lucra în trei schimburi. Personal este suficient. Pe lângă atribuţiile care îi revin societăţii care a câştigat licitaţia, o parte din componente vor fi montate de angajaţii Primăriei Târgu Jiu. Este vorba despre câteva figurine care pot fi montate de angajaţii noştri”, a mai transmis Popescu.

Vizualizări: 1,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: