Reunire pe zăpadă la Pandurii. Cine a lipsit!

Jucătorii echipei Pandurii s-au reunit sâmbătă la Târgu Jiu şi au început pregătirea pentru partea a doua a campionatului. Va fi câte câte un antrenament pe zi până pe data de 24 ianuarie, când antrenorul Adrian Bogoi va definitiva lotul pentru perioada de cantonament.

La reunirea lotului au fost prezenţi 28 de jucători, majoritatea celor care au evoluat la Pandurii şi în prima parte a sezonului, fiind cooptaţi la pregătire şi patru dintre juniorii clubului de la grupa de juniori Under 17 ani antrenaţi de Florin Popete. Au fost prezenţi la antrenamente şi cei doi jucători care au semnat contracte cu alte formaţii, contracte care vor intra în vigoare din vara acestui an, Pîrvulescu şi Tudoran, singurii absenţi la reunire fiind cei doi jucători francezi Moussa Konate şi Philippe Nsiah.

Denis Brînzan şi-a reluat şi el antrenamentele cu echipa după accidentarea suferită la finalul anului trecut şi după ce a suferit o intervenţíe chirugicală la faţă. Nu s-au antrenat cu echipa astăzi Andrei Şendroiu care se reface după o accidentare şi s-a pregătit separat de lot la sala de forţă şi Bogdan Dănăricu, şi el având probleme medicale şi urmând să se opereze în perioada următoare. (A.A.)

Vizualizări: 1,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: