Sorin Cârțu: E inadmisibil pentru Târgu Jiu

Fostul antrenor de la Pandurii, Sorin Cârțu, deplânge soarta echipei și îndeamnă autoritățile să finalizeze stadionul din Târgu Jiu mai repede. Cârțu crede că stadionul poate fi împărțit de Pandurii și Energeticianul, dar important este să fie finalizat cât mai repede.

“Ai un obiectiv foarte frumos la dispoziție și nu-l exploatezi. Un astfel de stadion, uitați-vă ce a însemnat pentru Universitatea Craiova, ce a însemnat și pentru Craiova ca oraș faptul că are un stadion propriu și ce fenomen social a devenit pentru Craiova această echipă”, a comentat Sorin Cârțu situația stadionului de la Târgu Jiu care încă nu a fost finalizat.

Cârțu se declară chiar revoltat de situație și îndeamnă autoritățile și reprezentanții clubului să ajungă la un numitor comun și să le dea târgujienilor ce-și doresc: spectacol pe teren. „E inadmisibil pentru un oraș care a trăit niște evenimente fotbalistice majore, acelea de a fi în cupele europene, și acum să nu poți să vezi un meci. Localnicii tăi să nu poată să vadă niciun joc. Eu zic că toate antagonismele astea trebuie date deoparte, că nu sunt în folosul fotbalului. E disputa și cu echipa lui Sarcină, poate să vină chiar amândouă să fie acolo și să lase spectatorii să-și aleagă ce simpatie au. Nu trebuie impus să fii simpatizant al echipei lui Sarcină sau al Pandurilor. Lasă lumea să vadă un spectacol. Stadionul de-asta a fost făcut”, a mai declarat Cârțu.

Vizualizări: 1,846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: