Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”, plin până la refuz

Fostul cinematograf Victoria, acum Sergiu Nicolaescu, este plin până la refuz, de la inaugurare. Spre exemplu, sâmbătă seară, la ultima difuzare a filmului Twilight, cele două sute de bilete au fost epuizate într-o oră. Ca niciodată, au rămas pe afară zeci de târgujieni care veniseră să vadă filmul. Nu a fost singurul inconvenient, dar târgujienii văzuţi cu cinematograf în oraşul lor sunt dispuşi să treacă peste acestea.

Ultimele patru bilete au fost vândute cu 15 minute înainte de începerea filmului. Surprinzător, peste două sute de tineri au înfruntat ninsoarea de afară pentru a merge la cinematograful recent inaugurat. La scurt timp, „Moş Crăciun“ de la casierie a anunţat că nu mai sunt bilete. Mai mult, acesta a ieşit în faţa cinematografului şi le-a spus celor care se pregăteau să intre că nu mai sunt bilete şi ar trebui să revină a doua zi.

Spectatorii, nevoiţi să stea cu paltoanele în braţe

România Film şi municipalitatea au investit 250 de mii de euro în modernizarea fostului cinematograf „Victoria“. Cu toate acestea, cei care au prins în final un bilet la film au şi nemulţumiri. Renovat la standarde ridicate, cinematograful nu are garderobă, astfel că cei care vin la film vor sta cu hainele în poală. Trecând peste asta, biletele sunt vândute fără locuri rezervate şi atunci este foarte greu să găseşti un loc. La fel a păţit şi Gabriela Andrei. „Din punctul meu de vedere, inaugurarea acestui cinematograf este un lucru bun pentru oraş şi este o nouă opţiune de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut. Totuşi, cred că cei care au făcut această investiţie, foarte mare din câte am citit, nu au luat în calcul lucruri esenţiale pentru confortul celor care vin aici. Biletele nu sunt cu număr şi atunci te trezeşti că îţi ia mult timp să găseşti un loc, mai ales că unii păstrează tot rândul pentru prieteni şi cunoştinţe ceea ce nu mi se pare normal“, a spus aceasta.

Daniel Turea a fost nemulţumit că a stat cu haina în braţe. „Cinematograful arată foarte bine, este foarte frumos, filmul a fost foarte bun, probabil de aceea şi înghesuiala, dar nu mi-a plăcut faptul că nu am avut unde să-mi pun geaca. Sper ca pe parcurs să se remedieze această situaţie“, a spus acesta. 

DORINŢE

În final, toţi cei intervievaţi sunt foarte bucuroşi că în sfârşit avem un cinematograf, iar preţurile sunt bune, între 10 şi 20 de lei, faţă de alte locuri din ţară. Iubitorii de film speră că în scurt timp vor avea şi un loc amenajat pentru garderobă, biletele vor putea fi vândute cu mai multe ore înainte de film şi că vor avea un magazin de unde să cumpere popcorn şi suc.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: