Gigi Becali plăteşte un gorjean să mai facă cinci copii

Ochii mari au făcut ieri localnicii din Văgiuleşti când l-au văzut pe Gigi Becali în carne şi oase coborând din elicopterul care l-a adus în comuna lor direct de la Bucureşti, dar şi mai mari i-au făcut când l-au auzit pe europarlamentar cerând ca tatăl a şapte copii din localitate să mai facă încă vreo cinci. Şase dintre micuţi sunt crescuţi deja de stat, dar patronul Stelei promite că de acum încolo va ajuta el cu bani familia, iar pe unul dintre băieţi îl va face fotbalist dacă va dovedi că are şi un pic de talent în domeniu.

Mariana şi Alexandru Bucur sunt mai cunoscuţi de ieri decât primarul din Văgiuleşti, după ce Gigi Becali le-a făcut cadou o casă pe care a cumpărat-o cu 45.000 de lei. Banii au fost oferiţi pe loc unei localnice care mai are o casă în comună şi care nu mai putea să stea în cea vândută latifundiarului pentru a fi donată.

Cei doi soţi au şapte copii, dar doar cu unul a rămas după ce ceilalţi şase au fost luaţi sub îngrijire de instituţiile statului. Cel mic are doi ani şi a fost prezentat la începutul lunii dormind sub cerul liber, Becali spunând că a fost impresionat de ceea ce a văzut la televizor. A declarat ieri că s-a gândit chiar la Judecata de Apoi şi că aşa ar fi decis să doneze casa cu pricina. "M-am întrebat dacă la Judecata de Apoi mă întreabă Dumnezeu: «Te-ai uitat la televizor?» (n.r. – la postul la care a fost difuzat cazul familiei Bucur), că răspund «M-am uitat Doamne!» şi dacă mă întreabă ce am făcut ca să-i ajut pe aceşti oameni eu ce să spun atunci?", s-a „spovedit” Becali localnicilor.

"Alexandre, încă cinci copii să faci, că eu te voi ajuta cu bani”

Gigi Becali pare să nu fie interesat de faptul că şase din cei şapte copii ai familiei Bucur sunt crescuţi de stat, el cerându-i ieri lui Alexandru Bucur să mai facă încă vreo cinci copii, promiţându-i sprijin financiar pentru a-i creşte. După ce s-a uitat în palmele lui Alexandru şi le-a văzut crăpate, europarlamentarul era convins că omul este extrem de muncitor, deşi localnicii au povestit cu totul altceva despre el.

Becali vrea însă mai mulţi copii de la acesta, iar pentru asta promite să scoată mai mulţi bani din buzunar, Alexandru fiind dat şi ca exemplu, latifundiarul criticându-l în schimb, pe europarlamentarul PDL Sebastian Bodu pe motiv că nu ar fi căsătorit. "Alexandre, încă cinci copii să faci că eu te voi ajuta cu bani. Păi aşa dă România înainte, nu cu unu ca Bodu, care la 43 de ani nici însurat nu este, ce să mai vorbim de copii", a spus Becali.

Cadouri peste cadouri

Casa pe care omul de afaceri a făcut-o cadou familiei Bucur nu a rămas doar cu pereţii goi, Becali fiind conştient că Alexandru nu are de unde să îşi ia cele necesare unui trai normal. Pentru asta, Becali a adus cu el un microbuz încărcat cu aparatură şi produse noi-nouţe.

Un frigider de ultimă generaţie, un televizor de tip plasmă 3D, o maşină de spălat, paturi pentru toţi copii, vesela de rigoare, totul a fost adus de la Bucureşti şi descărcat în bătătura din Văgiuleşti. Becali s-a asigurat personal că oamenii săi au cumpărat tot ce le spusese şi a ajutat la descărcatul obiectelor respective, la un moment dat el constatând că în unele cutii se află pahare de cristal. "N-ai putut, bă, să iei din alea de plastic, ce, crezi că-i trebuiau din astea de cristal?!", i-a strigat Becali unuia din băieţii care cărau de zor la pachete. Tot el a tras şi concluzia, spunându-i proaspătului proprietar de casă câteva vorbe pe care le-a auzit tot satul. "Alexandre, om te-ai făcut mă", i-a zis Becali lui Alexandru.

Invidie sau tristul adevăr?

Gigi Becali a plecat din Văgiuleşti la fel de repede cum a şi venit, cu un elicopter, lăsând la sol un sat întreg care spera să primească măcar câte o bancnotă de 100 de lei drept „amintire” de la cel care vrea pe 9 decembrie să fie votat parlamentar.

Imediat cum elicopterul s-a ridicat de la sol oamenii au început să vorbească liber şi, astfel, la iveală a ieşit un adevăr pe care chiar şi autorităţile locale îl confirmă. "Aici a greşit că ăştia acum or să se apuce să vândă tot pe băutură. Să veniţi peste câteva zile şi să vedeţi că se alege praful din ce le-a adus Becali aici. Păi nu le-a dat Primăria casă şi au ars parchetul iarna că le-a fost lene să îşi facă rost de lemne din timp?! Îşi făcuseră o groapă în mijlocul camerei şi acolo îşi făceau nevoile! I-am ajutat şi noi cât am putut, dar nu ai cu cine, mai ales după ce ne-am dat seama că ne cam dispar lucruri de prin gospodărie după ce îi chemam pe ei pe la noi", a spus una dintre localnicele care asistase la decolarea elicopterului cu marele „nea Gigi”.

Galerie foto


Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: