Ciobotariu şi Mărgărit, antrenori la Pandurii

Liviu Ciobotariu a ajuns aseară la Târgu Jiu, împreună cu secundul său, Gabi Mărgărit, şi au bătut palma cu preşedintele Marin Condescu, acesta urmând să susţină în această dimineaţă primul antrenament cu Pandurii după care va fi prezentat oficial ca antrenor principal la ora 13:00, într-o conferinţă de presă.

Locul liber lăsat de Sorin Cârţu pe banca echipei Pandurii s-a şi ocupat în aceeaşi zi. După ce ieri dimineaţă tehnicianul craiovean a reziliat înţelegerea cu echipa gorjeană, a fost adus imediat un alt antrenor, chiar la recomandarea lui Cârţu. Acesta a spus că Liviu Ciobotariu, este o soluţie bună pentru a continua munca începută de el la Pandurii.

Ciobotariu a venit aseară la Târgu Jiu

Noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu este de aseară Liviu Ciobotariu. Antrenorul echipei CS Otopeni a ajuns după ora 20:00 la Târgu Jiu împreună cu secundul său Gabi Mărgărit cei doi ajungând la un acord cu preşedintele Marin Condescu urmând ca de azi să conducă antrenamentele echipei.

Antrenorul Sorin Cârţu a fost principalul susţinător al lui Liviu Ciobotariu, precizând este o soluţie bună pentru a continua munca începută de el la Pandurii. “Am analizat mai multe variante. ”Ciobi” este un tip care poate, mi-ar plăcea să vină la Pandurii. Este un tip capabil, care poate duce munca mea mai departe. Am încredere în el pentru că e un băiat de caracter. Am o apreciere pentru el pentru că la Naţional am mai lucrat cu el şi a fost la un pas să fie antrenorul meu secund. El a preferat să meargă la Dunărea galaţi atunci pentru a face experienţă în antrenorat. A fost un gest de caracter. A preferat să meargă la galaţi să ia viaţa în piept decât să fie secund. La fel şi eu la vârsta lui aş fi preferat acelaşi lucru” a explicat Sorin Cârţu înaintea plecării. “Ultimul cuvânt al lui Sorin Cârţu a fost Liviu Ciobotariu. El a primit cel mai multe aprecieri din partea lui Sorin”, a confirmat  şi preşedintele Condescu care a ajuns la un acord aseară cu antrenorul Ciobotariu şi azi îl va şi prezenta echipei.

Liviu Ciobotariu antrenează de la sfârşitul anului 2008 formaţia CS Otopeni, echipă pe care a promovat-o în Liga I în sezonul 2008-2009. La începutul primului sezon de Liga I pentru CS Otopeni, conducerea clubului a decis să-i rezilieze contractul lui Ciobotariu, care a revenit la gruparea ilfoveană la sfârşitul anului 2008. Liviu Ciobotariu a rămas la conducerea tehnică a echipei CS Otopeni şi după ce aceasta a retrogradat în Liga a II-a.

Sunt şcoliţi la Liege

Noii antrenori ai Pandurilor, Liviu Ciobotariu şi Gabi Mărgărit, au avut parte de câteva zile de vis la Standard Liege. Cei doi se declară mulţumiţi de ce au văzut, dar mai ales pregătirea tactică primită de la unul dintre cei mai buni tehnicieni români, Loţi Boloni. Un curs de câteva zile la un club de Champions League. Acesta este unul dintre proble celor care doresc să dobândească licenţa PRO şi să antreneze în prima ligă. Noul antrenor al pandurilor, Liviu Ciobotariu, a avut parte, alături de secundul său, Gabi Mărgărit, de o experienţă unică la Liege. Românii au rămas uimiţi de ceea ce au vazut, baza unde se pregătesc elevii lui Boloni fiind considerată "cireaşa de pe tort". "A fost extraordinar! Baza de pregătire a belgienilor este incredibilă. Este cu totul altă lume, altă mentalitate. Loţi Boloni este un profesionist desăvârşit şi ţinem să îi mulţumim pentru condiţiile oferite", au declarat la unison cei doi "studenţi". Chiar dacă a plecat de multă vreme din oraşul belgian, Ciobotariu nu a fost uitat de suporterii echipei la care a evoluat timp de trei ani. "Mă bucur că am rămas în inimile fanilor lui Standard. S-au schimbat multe de când nu am mai fost acolo, iar condiţiile în care se pregătesc sunt incredibile", a declarat Ciobotariu ieri pentru ProSport.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: