Cioinac: Domnul Sarcină probabil a pierdut numărul meu de telefon

Aflat în tratative cu ACS Viitorul după ce Turiis Oltul a pus pe liber majoritatea jucătorilor cu salarii mari, Ionuţ Cioinac nu a mai ajuns la Târgu Jiu, ci la ASU Poli Timişoara.Jucătorul a dezvăluit acum de ce nu a mai semnat contractul cu echipa lui Flavius Stoican, precizând că nu a mai fost sunat de finanţatorul echipei.

Ionuţ Cioinac, un jucător cu experienţa primei ligi, a ales un club cunoscut pentru faptul că nu are un buget mare de salarii şi a surprins când a reușit să semneze cu timişorenii, deşi se ştia că are o ofertă mai bună de la ACS Viitorul Târgu Jiu.  

Jucătorul care a evoluat și în prima ligă, la Poli Iași, Dinamo şi Pandurii, a povestit pentru liga2.ro că Flavius Stoican l-a dorit foarte mult la Târgu Jiu, dar finanţatorul Nicolae Sarcină nu l-a mai sunat. ”Acolo a fost altceva.. Fotbalistic m-am înțeles cu domnul Stoican. Domnul Nicu Sarcină a zis după aceea că mă sună, că vine la Craiova să semnăm contractul. Dar nu a mai venit… După, probabil a pierdut numărul meu de telefon și nu s-a mai concretizat acest transfer. Și după aceea nu m-a mai sunat nimeni. Doar Flavius m-a sunat să întrebe ce fac, cum sunt”, a declarat Cioinac pentru liga2.ro.

Mijlocașul de 30 de ani a evoluat în 10 meciuri în acest sezon pentru Turris Oltul și a marcat un gol. „Ceea ce a povestit Cioinac demonstrează încă o dată ceea ce știe tot fotbalul românesc, dar neagă doar Sarcină însuși, și anume, că omul de afaceri oltean este implicat la ACS Viitorul Târgu Jiu exact așa cum o face un patron. Drept dovadă, contractele se semnează cu el”, a mai scris liga2.ro care aminteşte şi faptul că Nicolae Sarcină, este implicat, tot prin interpuși, și la Luceafărul Oradea, echipă care acum joacă în Liga 3.

În urmă cu două sezoane, Luceafărul și ACS Viitorul Târgu Jiu (atunci sub numele de Energeticianul) evoluau în Liga 2, însă FRF nu a fost deranjată de acest lucru, deși regulamentul interzice ca două echipe din aceeași competiție să aibă același finanțator.

Vizualizări: 1,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: