Probleme în lotul lui Stoican înaintea meciului de cupă

ACS Viitorul Târgu Jiu a revenit din cantonament cu o serie de jucători care acuzau probleme medicale şi încă mai are probleme de lot înaintea meciului din Cupa României. Antrenorul Flavius Stoican a precizat că terenurile sintetice pe care echipa sa s-a antrenat au dus la aceste accidentări.

Flavius Stoican a evidențiat anumite probleme pe care echipa sa le are în această perioadă, după pregătirea centralizată de la Sânmartin şi după revenirea la Târgu Jiu. Din pricina faptului că s-au antrenat pe terenuri sintetice, situație în care s-au regăsit şi încă se regăsesc multe echipe din Liga 2, anumiți jucători ai săi au acuzat probleme medicale specifice pregătirii pe suprafeţe dure. ”Suntem într-un program de antrenament după stagiul  de pregătire şi am avut și noi unele probleme de lot din cauza unor accidentări, deoarece băieții s-au pregătit pe terenuri sintetice în ultima perioadă. Astea sunt acum condițiile meteo în România și este greu să găsești terenuri cu iarbă pe care îți poți face antrenamentele sută cum le vrei tu.

Dar sunt foarte încântat de ceea ce am reuşit. Cu ajutorul acestor jucători care sunt nişte băieţi ce îşi doresc foarte mult şi se antrenează în condiţii care nu sunt ok pentru că este destul de complicat să te antrenezi pe terenuri sintetice pentru jucătorii profesionişti”, a spus  Stoican care a folosit de la revenirea din cantonament terenul de antrenament cu iarbă al celor de la Pandurii, chiar şi în zilele în care a plouat. Din acest motiv ambele echipe care se pregăteau pe acest teren, Pandurii şi ACS Viitorul, nu îl mai pot folosi acum pentru meciuri amicale şi e destul de dificil să mai efectueze şi antrenamente acolo, terenul devenind impracticabil.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: