Stoican a eliminat Gaz Metan din Cupa României

ACS Viitorul Târgu Jiu a învins la limită pe Gaz Metan Mediaş în meciul din optimile Cupei României programat joi la Târgu Jiu. Echipa lui Flavius Stoican s-a impus cu 1-0 prin golul reuşit de Paraschiv în prima parte a jocului.

ACS Viitorul Târgu Jiu a eliminat pe Gaz Metan Mediaș din Cupa României, după meciul din optimile cupei disputat joi la Târgu Jiu şi a ridicat astfel la patru numărul echipelor din Liga 2 calificate în sferturile competiție KO. Golul victoriei a fost marcat de  Daniel Paraschiv, golgheterul echipei lui Flavius Stoican, jucător care a avut oferte de a pleca în Liga 1 în această iarnă. Acesta a marcat  în minutul 15, iar golul său s-a dovedit a fi decisiv în partida desfășurată pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Petrolul, ”U” Cluj și Dunărea Călărași, aceasta din urmă beneficiind de o calificare la ”masa verde”, sunt celelalte echipe din Liga 2 calificate în sferturile Cupei României. Chindia și Dinamo sunt alte formații din Liga 1 care merg mai departe în competiția KO.

Pentru echipa lui Flavius Stoican aceasta este cea mai mare performanţă de până acum, respectiv calificarea în sferturile de finală ale cupei, acolo unde echipa de tradiţie a Gorjului, Pandurii Târgu Jiu, a jucat de cinci ori în sferturile de finală ale cupei, în 2007, 2008, 2011, 2012 şi 2014, şi a ajuns apoi în semifinale în 2008, când a fost eliminată de Rapid.

ACS Viitorul Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaş 1-0

ACS Viitorul Târgu Jiu: D. Rusu – Buleică, Oros, Lixandru, Copaci – Prejmerean, Țegle – Andr. Dragu (Mitrică 89′), Cioiu (Chiorean 87′), Gîrbiță – D. Paraschiv (Bădăuță 73′). Rezerve neutilizate: Rob. Bodea – Ciul, Al. Băican, Al. Enache, Duia, Ludușan. Antrenor: Flavius Stoican

Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi – R. Romeo, Larie, Baco, Velisar (Trif 82′) – Francisco Junior, Deaconu, Pambou (Ricardo Valente 46′) – Idrisa Sambu (Chamed 46′), L. Nițu (Sarr 46′), Ze Manuel (Ciocan 64′).

Rezerve neutilizate: Alb. Popa – Gabriel Moura, Horj, Horșia. Antrenor: Mihai Teja

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: