Cojocaru, mulțumit şi nu prea după ultimul amical

Pandurii Târgu Jiu a remizat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu cu CSM Slatina, scor 1-1, dar antrenorul gorjenilor nu e decis dacă îl mulţumeşte acest rezultat. Călin Cojocaru spune că l-a mulţumit efortul jucătorilor, dar nu şi faptul că au ratat mult şi au luat gol din fază fixă.

Pandurii a a ajuns la al şaselea amical din perioada de iarnă şi bilanţul nu e unul mulţumitor. Referitor la meciul cu CSM Slatina, antrenorul gorjenilor s-a arătat parțial mulțumit de elevii săi, de la care așteaptă altă evoluție în meciurile oficiale. „Sunt mulţumit de efort, dar sunt supărat că am luat gol la o fază fixă şi nu vreau să se mai întâmple acest lucru, având în vedere ce talie avem şi nu este posibil să luăm un gol aşa de uşor. Dar, sunt mulţumit de efort, de atitudinea lor, de faptul că ne-am creat ocazii deşi am ratat, şi cred că am stat mai bine în teren faţă de meciurile trecute”, a spus antrenorul timişorean care a apreciat totuşi jocul bun al echipei în condiţiile în care au lipsit mulţi titulari: „Arătăm din ce în ce mai bine, având în vedere şi faptul că ne-au şi lipsit 7-8 jucători. Sunt jucători cu probleme medicale uşoare, dar am preferat să îi menajez, decât să îi forţez şi să se întâmple ceva mai grav. Dar sper să îşi revină cât mai curând”.

Şapte dintre jucătorii de bază ai echipei Pandurii se confruntă cu mici probleme medicale iar portarul titular, Leonard Aldescu, este convocat în această perioadă la lotul naţional.

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: