Ciorbă de perișoare. Cum se fac perișoarele ca să iasă pufoase

Cum se face ciorba de perișoare ca la bunica acasă. Secretul perișoarelor pufoase și gustoase.

Ciorba de perișoare este o rețetă clasică, simplă, care mă duce mereu cu gândul la casa bunicii de la țară și la perioada copilăriei. Am crescut și mulți ani am evitat să pregătesc ciorbă de perișoare pentru că aveam impresia că este greu să reproduc rețeta care bunicii mele îi ieșea mereu gustoasă. Când simțeam că mă topesc de poftă și am realizat că nu voi ajunge prea curând la țară să gust din ciorba pe care o mâncam cu atâta poftă în copilărie, am decis să o fac și eu, respectând indicațiile bunicii.

Cum se pregătește ciorba de perișoare. Rețeta bunicii de ciorbă de perișoare.

Ingrediente:

1 ceapă

2 morcovi

1 ardei

țelină

500 ml suc de roșii sau un borcan de roșii cuburi

borș

pătrunjel

leuștean

sare

Citește mai mult pe WOWbiz.ro https://bit.ly/2vEzhCN

Vizualizări: 2,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: